خورش قیمهغذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
خورش قیمهغذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذاییمورد نیاز برای خورش قیمه
- گوشت :200 گرم
- لپه:70 گرم
- رب :1-2 قاشق
- پیاز عسلی :3-4 قاشق
- چوبدارچین:1عدد
- هل سبز :5 -6 عدد
- گلاب :1 قاشق
- زرشک :برای تزیین 2 قاشق
- روغن :2قاشق
بجز موادی که معرفی کردیم به چنتا لیمو عمانی احتیاج داریم که باید با چنگال آنها را سوراخ کنیم و درون آب جوش می اندازیم تا تلخی آن گرفته شود.
قبل از اینکه مراحل اصلی پخت خورش قیمه را شروع کنید باید ابتدا مقداریپیازرا خرد کرده و با روغن در ماهیتابه سرخ نمایید و آن را برای مخلوط کردن با گوشت لازم که در مواد اولیه بیان شد مهیا نمایید.
ابتدا باید درون قابلمه مناسب پیاز عسلی از قبل سرخ شده را به همراه گوشت و کمی روغن به مدت 10 الی 12 دقیقه با حرارت پایین تفت میدهیم .نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش طرد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است گوشت مان را از شب قبل با کمیفلفلو روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.
بعد از تفت گوشت و پیاز با حرارت بالالپهو رب را به مواد ما اضافه میکنیم و حرارت را کمی بیشتر میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند و رنگ رب در روغن جذب شود و خورش ما خوشرنگ تر شود و به اندازه 2 لیوانآب ولرمبه غذا اضافه میکنیم.
تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خورش ما آرام آرام بپزد . بخاطر اینکه به گوشتمانفلفلاضافه کردیم گوشت خورش سریعتر می پزد. بقیه مواد مثلگلابو لیمو عمانی ،نمک و ادویه جات را در 10 دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید و حتما هل ودارچینرا از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.
سپس می توانیدسیب زمینیها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده و برای تزیین به خورش قیمه دلچسپتان اضافه کنید.
خورش قیمه جزوانواع خورشمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود3 ساعتمیباشد .
خورش قیمه را می توانید در وعدهنهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانسحری -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفرمناسب میباشد .منبع :
نمناک
داستان و بازیگران سریال “پشت بام تهران” + تصاویر
چطور “پاناکوتا شکلاتی” درست کنم؟ پاناکوتا شکلاتی برای 6 نفر
خورش ,قیمه ,گوشت ,مواد ,خوشمزه ,پیاز ,خورش قیمه ,برای خورش ,با این ,جا افتاده ,به خورش
درباره این سایت